Hverdan

Skolesekken

Enda et år er over. Bøkene leveres inn, pennal pakkes bort, sekken er kanskje kastet?
Nok et skoleår er over og barn og ungdom er klare for å nyte sommerferien:)
Før man vet ordet av det, er det skolestart igjen, og sekk er det første man må tenke på å kjøpe.

Sekken skal være en god følgesvenn på skoleveien. Det er viktig at sekken sitter godt, er komfortabel, har god demping, og, ikke minst; den skal være trendy. Det er nettopp derfor man bør være tidlig ute for ny skolesekk, da de “beste” blir solgt unna fort.

 

Tips for riktig bruk av sekk:

Plasser det tyngste innerst og stram innholdet mot ryggen.
Fest og stram hoftebeltet og brystremmen.
Stram skulderremmene slik at hoftebeltet hviler på hoftekammen.
Trekk til toppstrammerne.
Tipsene er utviklet i sammarbeid med fysioterapauter og kiropraktor.

Norge har stort fokus bæresystemer og vektfordeling i forhold til andre land. Mange norske skoler har ikke skap, og man må gå med tunge bøker frem og tilbake til skolen hver dag. Over tid kan dette slite og skade ryggen. Derfor er det viktig med en god og stabil skolesekk.

1. DAY et sekk kr 649,- // 2. Bergans kr 699,- // 3. Bjørn Borg sekk 32L kr 899,- //
4. Bergans 32L kr 999,- // 5. Bjørn Borg 30L kr 599,- // 6. Studentsekk 34 liter kr 849,- // 7. DAY Et sekk kr 999.-

 Beckmann er den største produsenten i Norge, de har et stort fokus på dette. De har eksistert siden 1946, som sier noe om hvor dyktige de er. De er gode både på kvalitet, komfort og design. Sekkene har solide polstringer i rygg og skulderremmer.

1. Sekk 4. klasse kr 749,- // 2. Sekk 4. klasse kr 749,- gymbag kr 349,- // 3. Kånken kr 899,- //
4. Gymbag kr 349,- festet på sekk kr 749,- // 5. DAY et pennal flere farger kr 199,-

Til de minste barna lages det også gymbag/sekk som matcher. De er utrolig praktiske og kan festes på utsiden av sekken, eller brukes separat. Vektfordeling blir perfekt når man fester de sammen. Dette er praktisk hvis man sykler til skolen, eller har lang vei å gå.

 

Sekken til de minste passer de fleste.

Du har blant annet plass til drikkeflaske og matboks, reflekser på sidene og regntrekk i lokket. Innvendig kompresjon trekker også vekten inn mot ryggen. Den har anatomisk formet ryggspile, god lufting i rygg og flott blinklys i front.
Ved å kjøpe sekk med refleks og lys som er godt synlig øker man muligheten for at barnet blir sett på mørke vinterveier.
I år har vi et flott tilbud, kjøper man alle 5 deler dvs. sekk, gymbag, pennal, drikkeflaske og matboks, får man alt for kr 1499,-

Et annet merke i skolesekker er Bergans. Flotte, solide sekker med utrolig god bærekomfort. De har remmener som kan justeres opp og ned, ettersom barnet vokser. Enkelte sekker til ungdom har også egen pc-lomme, anatomisk formet ryggspile, og god lufting i rygg.

 

Pennal er også viktig.

Til de minste finnes perfekte pennal som matcher sekkene, med flott innhold. Man kan velge mellom enkelt, dobbelt eller trippelt rom i pennalet. De større barna/ungdommer ønsket runde, tomme pennal som de fyller opp selv.

Næss since 1955 er størst i Fredrikstad på skolesekker, vi selger bl.a. Fjellreven, Kånken, Bjørn Borg, DAY Birger Et Mikkelsen, Samsonite og Bjørn Borg. Vi hjelper deg med å finne den perfekte sekken og pennal, velkommen til oss:)

 

Skrevet av: Hanne Næss Kynningsrud, butikksjef hos Næss Since 1955

x