Skrubb bort vinteren
HverdanPleie

Skrubb bort vinteren!

Du føler deg kanskje litt gusten etter en lang vinter og skulle gjerne hatt den gløden som huden har utpå sensommeren etter en årstid hvor man er mye utendørs og absorberer sol og varme. På tide å skrubbe bort vinteren!

Når vi skrubber ansikt og kropp fjerner vi døde hudceller og gusten vinterhud. Dette gjør samtidig at kremer trekker bedre og lenger inn i cellelaget i huden din.

Kjenn din hudtype

Har du tørr, fet eller normal hudtype? Vel, alle hudtyper har godt av en skrubb. Du kan velge mellom kremskrubber, skrubbevanter, hampvotter osv. Benytt gjerne hampvotten i kombinasjon med en skrubbekrem.

Vitamin C Microdermabrasion

Vitamin C Microdermabrasion

Tilfør fuktighet

Mange skrubber gir i tillegg mye fukt, og noen er laget for å «stramme opp» huden din. Ved å øke blodsirkulasjonen jobber cellene raskere med å produsere kollagen og elastin. Dette igjen fører til at huden virker spenstigere.

Cactus Blossom Body Scrub

Cactus Blossom Body Scrub

Før du vokser

Skal du vokse anbefaler vi at du bruker en skrubb uten olje, sukker eller salt.

Gjør deg klar for solen

Skal du tilbringe late sommerdager i solen er det supert å skrubbe først for å få en jevnere, penere og mer langvarig brunfarge.
Psst: og ikke glem solkremen.

Sommerbrune bein

Etter skrubben bruker du en fuktgivende krem eller lotion som passer din hudtype. Er du usikker på hva som er din hudtype? Vi hjelper deg gjerne!


Skrevet av: Tone Johnsen, The Body Shop

 

x