dyreprint
Mote

Slange, leopard eller krokodille?

Usikker på hva som er «lov» når det gjelder kombinasjon av dyreprint? Du har kanskje en leopardmønstret bluse og en veske i slangeskinn, men er litt usikker på hvor grensene går når det kommer til sammensetning og styling? Vi viser deg hvordan.

Les også: Sommerfin på 1-2-3

Leopard print er en vinner. Match det med nøytrale fargetoner i beige, grått og hvitt for en safe og stilig look. Vil du derimot være litt mer edgy, kan du kjøre på med en kombinasjon av flere ulike dyreprint. Da får du en hot og spennende look. Når det kommer til dyreprint er plutselig ALT lov.

Dyrisk detalj

Piff opp antrekket med en veske eller et par sko i dyreprint om du heller vil holde det hele litt nedtonet. En basic t-skjorte kan fint brukes til en bukse med dyreprint. Syns du slange fra topp til tå blir litt i overkant kan du gå for nøytrale farger og legge til en liten dyrisk detalj, som for eksempel en veske, så er du klar for sommer party eller en tur på byen.

Les også: Sommerens «må ha» vesker

Accessories

leopard tilbehør

Det bugner av tilbehør i butikkene i alt fra skjerf, spenner til hårbøyler. Ikke vær redd for å la dyremønsteret dele oppmerksomheten med et par fine øredobber eller en glitrende hårspenne. Fint tilbehør setter en siste finish på antrekket.

Les også: Sommerens hotteste solbrilletrender

Style med solbriller

leopard solbriller

Så var det siste hånd på verket; solbriller! Det er jo sommer, og da hører solbrillene med. Gå for en oversized brille, smale Cat Eyes eller en variant med runde, fargede glass. Det er nemlig disse brillene som er i vinden nå. Som med så mye annet kommer også solbrillene med dyreprint. Kjør løpet ut med en brille i leopardmønster eller gå for en klassisk sort Havana med kraftige rammer. Uansett hva du velger kommer du til ta deg ut i sommer!

Les også: Sommerlig skomote


Skrevet av: Celine Strand Zürcher
Kilder:

x