LivsstilMotePleie

Slik får du sommerens lekre strandfrisyrer

Har du noen gang lurt på hvordan folk kan se freshe og stylish ut selv med kroppen dekket av sand, saltvann i hele ansiktet og rødhet rundt nakke etter litt for mange timer i solen?

Kanskje hemmeligheten ligger i noe så enkelt som hårfrisyren?

Det finnes enkle grep du kan ta for å gå fra flokete saltvannshår til fine, enkle og flørtende frisyrer du kan style for årets strandeventyr, bare se her:

Fletter

De enkle flettene er slettes ikke av moten, enten du ønsker en enkel eller to, her er alt er lov. Flettene kan kanskje gi noen barnlige minner, men sommeren er vel årstiden for å la ditt indre barn skinne igjennom?

Dessuten tåler fletter å bli våte og holder seg like godt etter sola har gjort sin jobb igjen, så dette er en frisyre som varer hele dagen lang!

Kvinne med flette på ryggen ved stranda

En lekker flette vil holde håret fresht hele dagen!

Beachy waves – hva for noe?

Et uttrykk som man sikkert har hørt før! De fantastiske løse bølgene i håret som skal flagre lett i sommerbrisen, men som tydeligvis tar evigheter å style med krølltang og teksturspray … eller kan det gjøres enklere?

Svaret er selvsagt ja, og her er faktisk forrige hårfrisyre være en hjelpende hånd. Sov med fletter og stå opp med selvlagde bølger. Ta flettene forsiktig ut, ikke gre for mye og spray med litt hårspray for å bevare looken gjennom dagen. Voila, verre trenger det ikke å være!

Kvinne med bølger i håret på stranden med surfebrett

Få fine løse bølger i håret etter gårsdagens fletter!

Les også: Sommerfin på 1-2-3

Messy Bun

Sleng håret opp i en løs topp! Dette hjelper for varm nakke og ser utrolig fancy ut, uten for mye arbeid fra din side. For å få den litt rufsete looken, dra ut litt babyhår fra hårfeste for å ramme inn ansiktet og bruk gjerne et fargerikt hårbånd eller lignende for å gjøre frisyren mer sommerlig!

Du kan gå rett fra stranda til grillkvelden uten å bekymre deg!

Lag en løs topp og få håret vekk neste stranddag!

 


Skrevet av: Karuna Fagerstrøm

x