Hanna Blystad og Julie Hulleberg - FBK
JåleriPleie

4 steg til rask og trygg sommerfarge

Ønsker du å få en trygg og fin brunfarge denne sommeren? Vi anbefaler Sophie Elises selvbruning, Glöd.

Tekst: Julie Hulleberg og Hanna Blystad, Fredrikstad Ballklubb
Foto: Privat

Steg for steg med Julie og Hanna

Steg 1

Først og fremst anbefaler vi å være nydusjet. Dette hjelper for at selvbruningen blir mer jevn og at den dermed ser mer naturlig ut. Vi pleier også å påføre fuktighetskrem på hele kroppen før vi påfører produktet. Fuktighetskremen beskytter huden og gjør det enklere for produktet å sette seg fint.

Glød, selvbruning

Glöd produkter finner du hos Vita, Cubus og H&M

Steg 2

Sammen med selvbruningen bruker vi Sophie Elises påføringssvamp. Vi bruker vanligvis å påføre ca. to pump om gangen. Dette gjør vi for at produktet ikke skal tørke før vi har rukket å påføre det jevnt. Vi bruker sirkulære bevegelser når vi påfører produktet for et best mulig resultat. På litt mer krevende områder på kroppen, som for eksempel albuer, hender, under armene og i ansiktet, anbefaler vi å bruke litt mindre produkt og gjerne påføre med en beautyblender eller en sminkekost. Tips: På hendene pleier vi å blande fuktighetskremen med produktet og gni det inn, dette anbefales da å gjøre til slutt når du har påført produktet på hele kroppen.

Steg 3

Når selvbruningen er påført kommer det litt an på hva neste steg er ut i fra hvilket produkt du har brukt. Har du brukt Sophie Elises «Self Tan», skal du vente 5-8 timer før du skyller produktet av. Da vil du ende opp med en fin og jevn brunfarge som varer over de 5-7 neste dagene. Har du brukt Sophie Elises «Instant Tan», skal du ikke være i kontakt med vann når produktet er på, det er fordi produktet vaskes enkelt av med vann. Dette produktet sitter dermed på en kortere periode, og resultatet er fortere klart etter påføring.

Steg 4

Noen ganger bruker vi Sophie Elises «Self Tan Drops» for ansiktet. Da blander vi to pump av produktet med en ansiktskrem, og påfører dette. Den vanlige selvbruningen kan bli litt intens for ansiktet, men «Self Tan Drops» gir en litt mildere brunfarge.

Glød, self tan drop for ansiktet

Glöd, self tan drops for ansiktet

Et produkt med kvalitet

Personlig er vi veldig fornøyd med Sophie Elises, Glöd.

Jeg har vært borti mye selvbruning opp gjennom årene grunnet dansing. Det er ingen annen selvbruning som har vært like enkel å påføre samtidig som den får et naturlig og fint resultat som Sophie Elises Glød. Den er virkelig å anbefale!

Julie Hulleberg

I en hverdag som aktive håndballspillere for Fredrikstad Ballklubb er dette en enkel og bra løsning for en fin brunfarge.

 

Hanna Blystad, Julie Hulleberg - FBK

Hanna Blystad og Julie Hulleberg – Fredrikstad Ballklubb


Tekst: Julie Hulleberg og Hanna Blystad, Fredrikstad Ballklubb
Foto: Privat
Produkter finner du hos Vita i Torvbyen

x