MatMust haves

Smakfulle julegaver til «den som har alt»

Hva skal vi kjøpe i gave? Alle har vel kjent på den følelsen. Her er noen tips til den som har alt, om det så er vertinnegave, julegave eller rett og slett for at de fortjener det.

Hvem setter ikke pris på en liten smakfull gave? Kanskje er det en gave til den som har alt, eller til en som bare er glad i litt ekstra kos og som fortjener en liten oppmerksomhet.

Dersom du ikke har tid til å bake noe selv, har Kremmerhuset en rekke smakfulle gavetips som kan overraske. Og er du heldig nytes den kanskje sammen? Ønsker du å se alle våre spiselige produkter, kan du finne disse her.

ALLE ELSKER SJOKOLADE

Vertinnegave
Er det en ting som aldri slår feil, så er det å gi sjokolade i vertinnegave. Både i nettbutikken og i våre butikker, har vi eksklusive sjokolader med mange spennende smaker.

1) Hot Chocolate Luxury kr. 169,-, 2) Sjokoladepopcorn kr. 99,90, 3) Kakao på pinne Karamell kr. 49,90, 4) Gavepakke kakao 3 pk kr. 329,-, 5) Gavepakke Kaffe og Cognac kr. 199,-

EKSKLUSIVE KRYDDER OG OLJER FRA NICOLAS VAHÉ

Til en hobbykokk
Krydder og oljer en supre gaver som vil bli satt pris på. I tillegg ser de også veldig bra ut på kjøkkenbenken og passer perfekt for de som liker å ha krydderet stående fremme og lett tilgjengelig. Krydderflaskene kommer med praktiske kverner i lokket og i mange spennende smaker. En praktisk gave til kjøkkenentusiasten som garantert blir brukt. Se alt fra Nicolas Vahe.

 

EN SMAKFULL PAUSE

Glad i varme drikker og godis?
For de som er glad i kaffe eller te har vi mange spennende og god smaksvarianter. Kjøp en pose sammen med en kopp og deilig sjokolade eller annen godis, så er du sikker. Kan brukes til en spesiell anledning, eller serveres under selskapet. Se alle krus og kopper her, og all godis her.

 

Tekst og bilder: Kremmerhuset.no

x