Sminketips for vinterblek hud
JåleriPleie

Sminketips til vinterblek hud

De fleste opplever en gusten og fargeløs tilværelse på denne tiden av året. Vinteren gjør ofte huden både tørr, blek og blass. Men fortvil ikke! Med kun noen enkle triks og produkter hjelper vi deg å få tilbake den gløden du savner nå i disse grå februardagene.

Tilfør fuktighet

Det er først og fremst viktig å gi huden godt med pleie, så bruk gode kremer som gir huden det du trenger av fukt og glød gjennom hele året. Men før det, den obligatoriske peelingen! Både en kjemisk eller mekanisk peeling vil gjøre nytte for seg for å fjerne døde hudceller og tilstoppede porer. Dette vil også hjelpe til å booste huden før en make up og gi et mere varig og jevnt resultat.

Les også: Årets fargetrender 2020

For maks effekt, følg opp med en deilig fuktighetsmaske som vil både mykgjøre og få huden din til å skinne litt ekstra.

Produktene som får deg til å gløde igjen

Sminketips

 1. Peeling: Dr Brandt sin peeling maske er helt fantastisk, den hjelper med å fjerne døde hudceller, pore sammentrekkende, samtidig som at den holder på fuktigheten i huden etter du har vasket den av. Rens ansiktet, deretter påfører du denne også sirkulerer du hånden din i et minutt og når du er ferdig, la den være på i et minutt før du vasker den av.
 2. WHEN – Masker: Det er aldri dumt med en maske etter peeling. When maskene er sheets masks som er laget av avansert Bio-cellulose teknologi og kokosnøtt og er helt naturlige. Alle maskene bidrar til å styrke hudens immunforsvar og gir glød og fuktighet. Disse finnes til forskjellige brukt, samtidig som at de har en Simply When serie som er mer for de som er på farta.
 3. Tilfør fuktighet og glød: Dior glow booster capture youth. Dette er et serum for huden som gir godt med fuktighet og glød. Serumet skal brukes før dagkremen din men kan også blandes inn i kremen. Denne har vitamin A + AHA i seg og Vitamin C. Den kan brukes som en kur i en mnd om huden føles veldig gusten eller 2-3 dråper hver dag.
 4. Dagkrem med solfaktor: Estee Lauder day wear. SPF 15. Dette er en av alles favoritter, et absolutt «must have» produkt. Dette er en dagkrem for de som ønsker den ekstra gløden og ikke minst litt farge uten å dekke huden. Day wear gir rikelig med fukt og den utvikler seg til din hud og både jevner og tilfører farge men fortsatt gi et helt naturlig look!  Påføres etter ditt serum.
 5. Øyekrem morgen og kveld: Estee Lauder day wear eye cream. Dette er en øyekrem for alle. Den kan brukes morgen og kveld, har godt med fuktighet og nedkjølende effekt. Husk at huden rundt øynene er 10 ganger tynnere enn resten av huden i ansiktet, og trenger derfor spesiell pleie dag og natt.
 6. Primer for lysreflekterende effekt: Estee Lauder the illuminator. Dette er en primer, men med noen primere kan vi trikse og mikse litt. Denne har en kremete konsistens og kan påføres på deler eller hele ansiktet. Hvis du er en av de mange som bruker selvbruning som Jet set sun f.eks., kan du bare legge illuminator primeren på de stedene du vil ha en lysreflekterende effekt, som over kinn- eller øyebenet.

Les også: Sandras Supermat favoritter

Sminken

Sminketips produkter

 1. Jet Set Sun – Dette er en selvbruningsspray, som gir en naturlig brunfarge med en gang. Veldig enkel å håndtere, du bare sprayer på de områdene du ønsker, du kan også bruke den utenpå sminken om det er ønskelig, bare for å få den lille ekstra fargen etter make up. Den vil ikke bli flekkete og den gode dysen gjør at den faller perfekt mot huden når den sprayes i et tynt lag. Dette er en av våre bestselgere gjennom hele året!
 2. Le blanc de Chanel Primer. En primer skal hjelpe og holde sminken på plass hele dagen, og derfor har vi tatt for oss en primer til som også gir godt med fuktighet og glød. Den kan påføres med kost, eller hender i hele ansiktet.
 3. Lancome Skin feels good foundation. Nå har vi allerede lagt primeren som en base, og da bruker vi foundation som har en medium dekkevne og føles lett på huden. Den både jevner ut huden og har både fukt, SPF og masse glød.
 4. YSL All Hours Concealer, Concealeren har en god dekkevne, er kremete og gir fukt. Denne kan du bruke på de områdene du vil dekke, samt under øyne, nesebenet, og på haken. Slik får du også en lysreflekterende effekt til resten av sminken.
 5. Chanel Poudre universelle translucent powder. Dette er et supert og lett pudder, som er helt transparent. Det matter ned huden og unngår at foundation eller concealer krakelerer. Det kan også brukes for å matte ned etter en lang dag.
 6. Youngblood solpudder. Solpudderet hjelper deg med å få glød og kontur til ansiktet ditt. Denne skal påføres med en litt fluffy kost på de stedene i ansiktet som solen kommer best til.
 7. Dior Air Luminizer. Dette er en allround highlighter! Det gir mye glød samtidig som den løfter ansiktet og visker ut fine linjer. Påføres langs kinn- og neseben, under bryn og rundt leppene ved amorbuen.

Nå er du klar for å møte lys og varme uten å føle deg hverken vintergusten eller blek!


Skrevet av: Sara Emilie Askerød hos Touch Skin Tonic i Torvbyen

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x