Solkrem for sensitiv hud
Pleie

Solkrem mot pigmentflekker og sensitiv hud

Er du en av mange som synes det er vanskelig å velge solkrem? Det finnes et hav av solkremer på markedet, men det er ikke alltid så lett å finne den ene solkremen som passer til din hud.

Folk har forskjellige preferanser; uten parfyme, uten parabener, ikke testet på dyr, ekstra vannresistent, lett og matt konsistens, høy beskyttelse, HEV-filter og mye, mye mer…

A Derma Sun Protect AD SPF50

A Derma Sun Protect AD

Til tørr, irritert og atopisk hud

A-Derma Sun Protect AD Cream, SPF 50+ 150 ml (50% faktorrabatt)
En solkrem som passer til de mest sarte hudtypene. Egner seg til både ansikt og kropp, og er uten parfyme og parabener. Har en fuktighetsgivende og nærende konsistens, som trekker seg raskt inn uten å virke fet.

Cliniderm Sun Clear & Cool Transparent Spray

Cliniderm Sun Clear & Cool Transparent Spray

Til deg som er aktiv, trener eller bader mye

Cliniderm Sun Clear & Cool Transparent Spray SPF 30 150 ml (30% faktorrabatt)
En lett solspray og transparent som ekstra vannresistent, og gir heller ikke en klissete eller oljete følelse. Den er enkel å påføre og gir en kjølende og oppfriskende følelse på huden. Den er dermatologisk testet, uparfymert og etterlater ikke hvite flekker.

Dermalogica Protection Sport

Dermalogica Protection Sport

Ikke dyretestet solkrem

Dermalogica Protection Sport SPF 50 156 ml (415,- kroner)
Dermalogica er med på PETAs liste over merkevarer som ikke tester på dyr. Solkremen deres inneholder dessuten ingen kunstig farge eller duft. Passer til alle hudtyper – og egner seg til både ansikt og kropp. Kremen er lett, vannresistent og fukter uten å virke klissete.

La Roche-Posay Anthelios Pigment

La Roche-Posay Anthelios Pigment

Til deg som vil beskytte deg ekstra mot pigmentflekker

La Roche-Posay Anthelios Pigment SPF 50+ 50 ml (50% faktorrabatt)
En farget dagkrem som beskytter mot pigmentforandringer forårsaket av UV-stråler og HEV-stråler (synlig lys). Den er uparfymert, vannresistent og dermatologisk testet. Kremen hjelper med å både forebygge og redusere pigmentforandringer, samt  har ekstra høy beskyttelse mot UVA-stråler.


Skrevet av: Hanja hos Vitus Apotek i Torvbyen

x