JåleriMote

Sommerens neglelakktrender

En fresh farge på neglene kan gjøre mye for humøret. Det pynter opp ethvert antrekk, er det perfekte tilbehøret og kan endre en stil totalt uten at det koster skjorta.

Sommerens farger

Denne sesongen er farger nøkkelordet. I følge Pantone, som har analysert fargene på årets motevisninger, er våren og sommerens må-ha-farger blant annet rød, lyseblå, grønn og ulike nyanser av lilla. I tillegg er alltid korall-farger og nøytrale farger fine mot solkysset hud. I sommer skal man leke seg frem med lekre farger, motiver og mønstre.

1. Isadora cool mauve // 2. Nails Inc marylebone high street // 3. Nails Inc duke street // 4. Korres peony pink // 5. Isadora papaya // 6. L’oréal monsieur // 7. Nails Inc swan street // 8. Nails Inc rose gold //9. Essie bon boy age // 10. Artdeco coral

 

Få best mulig resultat
For å få best mulig resultat bør man påføre en underlakk før man tar på selve fargen, og en overlakk når fargen er påført. Underlakken gir et jevnere underlag og beskytter mot misfarging av neglen, og overlakken gir et finere, mer glansfullt, resultat og lengre holdbarhet. Isadora’s rock base er en fantastisk underlakk – den kan brukes alene eller med lakk over, og skaper en jevn og glatt overflate.

Trikset for å få det perfekte resultatet er å påføre underlakk, to lag med farge og siden overlakk. I tillegg er det viktig å fjerne neglebånd, og å passe på at neglene har nok fuktighet.

 

På sommeren trenger hud, hår og negler ofte mye pleie. Spesielt nå, når været skifter mellom tropevarme og kalde vinder og regn, blir neglene tørre. Med riktig pleie vil neglene bli finere og neglelakken sitte lenger.

 

Et lite triks for å få neglelakken til å tørke fortere er å dyppe dem i iskaldt vann – da vil lakken herdes i løpet av få minutter.

1. Trind nail repair // 2. Isadora rock base // 3. Essie gel-setter top coat // 4. Nails Inc overnight detox mask // 5. Nails Inc nail grow treatment 

 

Kilde Pantone: http://melkoghonning.no/trendy-fargene-2018

 


Skrevet av: Henriette Svendsen, VITA

x