neglelakk
JåleriMote

Sommerens neglelakktrender

En fresh farge på neglene kan gjøre mye for humøret. Det pynter opp ethvert antrekk, er det perfekte tilbehøret og kan endre en stil totalt uten at det koster skjorta.

Sommerens farger

Denne sesongen er farger nøkkelordet. I følge Pantone, som har analysert fargene på årets motevisninger, er våren og sommerens må-ha-farger blant annet korall, brent oransje, grønt, beige og ulike nyanser av rosa. Årets farge er Living Coral og fargen Sun Kissed Coral er sammen med nøytrale farger fine mot solkysset hud. I sommer skal man leke seg frem med lekre farger, dyreprint, ulike nyanser av beige og masse, masse mønstre.

Les også: Fargene som vil prege 2019

Neglelakk

  1. Nails Inc Gel Effect 2.0 Covent Garden Place, 199,-
  2. Nails Inc. Living For The Billion, 90,-
  3. Dior Base & Top Coat Base Apricot, 260,-
  4. Essie 121 Topless & Barefoot, 139,-
  5. Smith & Cult Nailed Lacquer Beat Street, 249,-
  6. Korres Sweet Almond Nail Colour 35 Mint Green LIMITED EDITION, 104,-
  7. Essie 60 Gel Couture Pinned Up, 149,-
  8. Isadora Wonder Nail 606 Second Nail Nude, 99,-
  9. Nails Inc. Well Baked, 179,-

 

Nude neglelakk for en classy look

Nude neglelakk for en classy look

Få best mulig resultat

For å få best mulig resultat bør man påføre en underlakk (Base Coat) før man tar på selve fargen, og en overlakk (Top Coat) når fargen er påført. Underlakken gir et jevnere underlag og beskytter mot misfarging av neglen, og overlakken gir et finere, mer glansfullt, resultat og lengre holdbarhet. Isadora’s rock base er en fantastisk underlakk – den kan brukes alene eller med lakk over, og skaper en jevn og glatt overflate.

Trikset for å få det perfekte resultatet er å påføre underlakk, to lag med farge og siden overlakk. I tillegg er det viktig å fjerne neglebånd, og å passe på at neglene har nok fuktighet.

På sommeren trenger hud, hår og negler ofte mye pleie. Spesielt nå, når været skifter mellom tropevarme og kalde vinder og regn, blir neglene tørre. Med riktig pleie vil neglene bli finere og neglelakken sitte lenger.

Les også: Sommerlig skomote

Slik tørker neglelakken raskere

Et lite triks for å få neglelakken til å tørke fortere er å dyppe dem i iskaldt vann – da vil lakken herdes i løpet av få minutter.

 


Kilde: Pantone https://www.pantone.com/color-intelligence/color-of-the-year/color-of-the-year-2019-palette-exploration

x