Sommerhåret 2021
JåleriMoteTrender

Sommerhåret 2021

Nå er det endelig sommertid! Hva med å style håret ditt med trendy tilbehør for å sprite opp sommerlooken? Her gir vi deg triksene.

Skrevet av Kristoffer Halvorsen, Sayso Hair & Style  (Instagram: saysotorvbyen)
Pynt fra Glitter (Instagram: glitterofficial)

Jo større jo bedre

Denne sommeren er det de varme tonene som er tilbake. Ut med kulde og kalde farger. Det er sommerblondt solkysset hår som gjelder. Og håret skal være stort og messy. Jo større jo bedre. For de som er heldige kan man utnytte naturlig struktur og for de med litt mer rett hår så kan man bruke en rettetang eller krølltang for å oppnå den tilfeldige krølle-looken. Store og små fletter er også en måte å friske opp den krøllete manken.

Jeg har hatt to modeller, ei med naturlig struktur og ei som jeg brukte GHD rettetang for å oppnå krøller og volum.

Velg riktig tilbehør

I tillegg til det store messy krøllete håret er det viktig med riktig tilbehør. Glitter ligger `rett nedi gata` fra Sayso Hair & Style og jeg fikk velge og vrake i sommerens hotteste accessories. Valget falt på de kule retro klypene, en søt scrunchie,  tørklehårbond og en stor blå sløyfespenne!

Styling

Det første jeg gjorde på modellen med naturlig rett nordisk blondt hår var å preppe håret med Eleni & Chris Chromin ColorPro Leave-In Treatment Spray. Dette fantastiske produktet beskytter farget og stripet hår mot varmen fra rettetangen. Jeg laget tilfeldige krøller i hele håret. Noen store, noen små. Man trenger ikke tenke på at krøllene skal bli like, her er det tilfeldighet og volum som er tingen!

På modellen med naturlig struktur benyttet jeg også Eleni & Chris Chromin ColorPro Leave-In Treatment Spray, men i tillegg brukte jeg Eleni & Chris Pure Treatment Oil i alle tuppene. Et naturlig strukturert hår trenger mye fuktighet og pleie og oljen vil gi en fin glans.

For ekstra volum sprayet jeg i begge hårene med Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo for ekstra hold og volum. Denne tørrshampoo gir den perfekte følelsen av naturlig hold i håret, men om man vil ha et endre mer klassisk hold så kan man bruke Eleni & Chris Extra Strong Hairspray Performance hårspreien. Man kan også bruke hårsprayen for å `sette` frisyren.

 

  1. Eleni & Chris Chromin ColorPro Leave-In Treatment Spray: 299,-
  2. Eleni & Chris Pure Treatment Oil: 359,-
  3. Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo: 279,-
  4. Eleni & Chris Extra Strong Hairspray Performance: 299,-

Skrevet av Kristoffer Halvorsen, Sayso Hair & Style  (Instagram: saysotorvbyen)
Pynt fra Glitter (Instagram: glitterofficial)

x