Tiddelibomstrikk - myke plagg for de aller minste
KidsaLivsstil

Ta deg en strikkepause

Småbarnsliv, arbeid og hverdagslogistikk kan til tider være hektisk. Og hva er vel bedre da enn en rykende kopp kaffe og et mykt strikketøy i hendene. Pust inn, pust ut, og la pinnene knitre!

Bitt av strikkebasillen

I det øyeblikk du oppdager det geniale med å strikke, den gode følelsen av at du oppnår flere ting på en gang, er løpet kjørt. Da er du bitt av strikkebasillen. Strikkingen fungerer som avkobling samtidig som du skaper noe unikt og nyttig, som du selv, dine egne eller andres barn kan ha glede av. Det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon.

Strikking er for alle

Idag er heldigvis ikke strikking bare forbeholdt bestemødre. Interessen for, og den påfølgende mestringsgleden man får av å skape noe med hendene ut av en tråd og to pinner setter fart på strikkegleden hos strikkere i alle aldre. På Instagram deles det bilder og inspirasjon som fører til enda mer strikkegalskap.

Om du ikke har en dreven strikkemormor eller strikkemamma i nærheten, gjør et søk på nettet og finn hjelp når du står fast. Du vil oppdage at de oppskriftene du syntes så vanskelige ut ikke var det likevel.

Når man er kommet opp på et mestringsnivå hvor man klarer å slappe av med å strikke, vil man oppdage at strikkingen fungerer som meditasjon. Den repeterende bevegelsen og fokuset på strikkeprosjektet bidrar til å senke puls og blodtrykk.

Derfor — ta den en strikkepause med GOD samvittighet.

Tiddelibomstrikk - myke plagg for de aller minste

Tiddelibomstrikk – myke plagg for de aller minste

Boksignering hos Ark i Torvbyen 23. mars

Fredrikstadstrikkeren Karine Strand Andresen, bak nettsiden tiddelibom.no og strikkeprofilen @tiddelibom.no på Instagram, utgir i disse dager strikkeboken Tiddelibomstrikk. Boken byr på 34 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år.

Møt forfatter og strikkedesigner Karine Strand Andresen som signerer bøker og stiller ut modeller fra boken Tiddelibomstrikk, fredag 23. mars kl 11.00 – 13.00. Det vil bli avholdt en trekning med en stor, flott garnpakke til en verdi av kr 2500 mot slutten av boksigneringen.

 

Les mer om boken her

x