Bålstemning
Hjemme

Ta med bålstemningen inn

Med Tenderflame kan du kose deg med de levende flammene der du måtte ønske!

Trygg bordpeis

Dette er en glad verdensnyhet for alle som vil kose seg med levende lys uten å føle uro og ubehag når det brenner. Det unike med disse bordpeisene er at veken er laget av stål og at drivstoffet, Tenderfuel som er helt giftfritt , ikke antenner før på 104 grader.
Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur , noe som gjør at den ikke fordamper og ikke tar fyr annet sted enn på stålveken. Alt dette gjør at disse lyktene/bordpeisene er trygge og sikre i bruk.

Les også: Årets fargetrender 2020

Tenderflame

Foto: Tenderflame

Ta med bålstemningen inn

Den flotte stemningen disse bordpeisene gir deg, får du inne i din egen stue, bad, kjøkken, soverom, i en vinterhage, ute på verandaen, på trappen osv. uten å være bekymret for sot og lukt eller andre farlige utslippsstoffer. Tenderfuel må ikke sammenlignes med lampeolje , bioetanol eller andre lett antennelige drivstoffer og er faktisk så rent at det kan helles rett i vasken.

Peis uten pipe

Dersom du ønsker en vegghengt eller frittstående peis, så trenger du heller ikke pipeløp. De attraktive flammene gjør at du får lyst til å tenne disse lyktene kveld etter kveld.

Tenderflame

Foto: Tenderflame

Ett år med hygge

Presangen har solgt disse i ett år nå og har allerede massevis av veldig fornøyde kunder. Vi i butikken har selv flere av Tenderflame-modellene i eget eie og bruker de jevnlig til hygge og kos, og når vi har gjester er de like begeistret som oss. De attraktive flammene gjør at du får lyst til å tenne disse lyktene kveld etter kveld.

Dette er supre gaver til både deg selv og andre!

Les også: Rydd deg lykkelig med Konmari metoden

Tenderflame

Foto: Tenderflame

Mange modeller

Tenderflame kommer i mange modeller og de du finner i Presangen koster fra 149,- til 2999,-
Andre modeller kan bestilles.

Du finner Presangen på «Busstorvet» i Torvbyen.

Ha en flott høst og kom gjerne innom oss for å se om du finner en modell du liker!


Skrevet av: Lise H. Pettersen, Presangen
Kilde: Tenderflame.no

x