Høstfølelse
HjemmeHverdanLivsstil

#TheFallFeeling

For å oppnå den ultimate høstfølelsen må du gå til innkjøp av 5 store, chunky strikkegensere, bruke burgunderrød leppestift, besøke en gresskargård og ikke minst; sippe på en Pumpkin Spice Latte fra Starbucks. Legg helst også alt ut på Instagram med #thefallfeeling, så vi rundt deg kan være helt sikre på at det er høst.

Les også: Prøv en ny vri på en gammel klassiker

Neida..

Heldigvis trenger ikke nordmenn å late som om det er høst, for den kommer enten vi liker det eller ei. For å være helt ærlig, synes jeg synd på land som ikke har alle fire årstider, der varmebølgene varer langt ut i november, for det er noe helt spesielt med å se årstidene skifte. Det er som om hele landskapet forandres når vi ser løvverket blir mer og mer gult og etter hvert oransje i tonene. Sola henger lavere på himmelen og blender oss i øynene, men det er bare å nyte, for om ikke lenge byttes den ut med sidelengs regn og gråvær.

Valp på tur i skogen

Nyt (na)turen

Noe jeg elsker å gjøre om høsten er å dra på tur. Dra på meg ulvanggenseren og pannebånd for å gå en god runde i skogen, med valpen min traltende etter. Trekke inn den friske lufta og se kald frostrøyk fra pusten.

Les også: Fresh i friluftstøy

Kaffe og strikketøy

Kryp sammen med noe varmt å drikke og en god bok eller et mykt strikketøy utover kvelden!

Innta sofakroken

Når sola så etter hvert går ned, er det deilig å trekke seg inn, ta på seg koseklærne, lage en varm kopp te eller kakao, tenne stearinlys og tulle seg inn i et teppe.

Så er det bare å glede seg til neste nydelige høstdag, for de må vi utnytte så mye vi kan!

La deg friste

Vi plukket ut noen deilige strikkegensere fra ulike butikker i Torvbyen under her.

Strikkegensere

 


Skrevet av: Karuna Fagerstrøm
Illustrasjonsfoto: Shutterstock

x