Duppedingser

Ti ting du bare må ha

Hvem elsker ikke duppedingser? Disse små, ofte rare, praktiske eller morsomme tingene du ikke visste om, men skjønner at du bare må ha når du ser dem. Her er et lite utvalg vi fant på tur rundt i Torvbyen.

VR-briller for telefon

Nå kan du ha med deg kinosalen på bussen, toget og hjemme i din egen seng. Råtøffe VR-briller (Virtual Reality) som gjør en hver pause langt mer spennende. Last ned 3D-filmer, spill og andre morsomme ting til telefonen din, sett den i stativet, ta på deg brillene og forsvinn inn i en stereoskopisk 3D-verden hvor alt beveger seg etter hvordan du rører hodet. Denne passer telefoner med skjermstørrelser på 4,7 til 6 tommer. Hodebåndet er justerbart.
Mål 172x130x100 mm. Vekt 227 g. 

VR-briller for telefon
Butikk: Teknikmagasinet

Brillen du har savnet

Når vi først er inne på briller, her er kanskje den største oppfinnelsen siden solbrillen!
Elsker du å ligge flat på sofaen og se på tv, men etter en hel kveld eller natt roper nakken etter hjelp? Med et par Lazy Goggles på nesen kan du ligge rett opp og ned i sengen eller sofaen mens du kikker på film, tv, leser bøker eller spiller spill uten å ha hodet i en ubehagelig vinkel. Perfekt om du er vant til å få alt servert på sølvfat eller har vondt i nakken! Brillene kommer i diskret design og passer til både han og henne.

Butikk: Teknikmagasinet

For deg som alltid leter etter nøklene dine

Det er mange av oss som kunne spart timer av livet vårt om vi bare alltid visste hvor nøklene var. Her er løsningen; en tråløs nøkkelfinner du kan styre med smarttelefonen.

iHere er en trådløs key finder og fjernkontroll i ett, og brukes sammen med en app i smarttelefonen. Den kommuniserer med telefonen via Bluetooth og kan brukes innenfor en radius på rundt 10 meter. Den fungerer også den andre veien, det vil si hvis du har nøklene men har glemt telefonen.

Ikke nok med det, den kan også finne bilen din på en stor parkeringsplass og den fungerer som fjernkontroll for selfies og lydopptak på mobilen.

Appstyrt, kompatibel med Android 4.3 eller nyere, og iOS 7.1 eller nyere med støtte for Bluetooth 4.0.

iHere
Butikk: Clas Ohlson

En egen massør

Stiv og støl og kanskje litt ensom? Nå kan du få en egen robot som masserer og som kan bli ditt rensligste og mest lettstelte kjæledyr. Denne supersmarte massasjeroboten settes på ryggen og beveger seg sakte frem og tilbake mens hjulene masserer og roterende staver stryker deg lett. Den har sensorer som gjør at den ikke faller av gjennom å kjenne når ryggen slutter og det begynner å helle. Når du er ferdig er det bare å løfte overkroppen slik at den ruller opp på skulderen din der du kan ta den av. Smart og veldig behagelig!

Massagerobot
Butikk: Enklere Liv

Dampende og smakfullt

Til deg selv eller som en super gave til noen du er glad i; En tradisjonell asiatisk dampkoketilsats bestående av bambus i 3 deler, to bunner og et lokk. Dampkokeren stables og benyttes enkelt sammen med stekepanne eller wok som fylles med litt vann. Den er skånsom mot maten, bevarer vitaminer, mineraler og farger og koker ikke i stykker ingrediensene under tilberedningen. Passer utmerket for grønnsaker, fisk, kylling, dim sum og mye annet. Flere kurver oppå hverandre gjør at du kan lage mange ingredienser samtidig, og maten blir både bedre og mer smakfull med denne metoden. Dessuten koker ikke grønnsakene i stykker.

Bambussteamer
Leveres med 50 dim sum-papirer.

Butikk: Clas Ohlson

Skrem vampyrene

Garlic Twist er antagelig den absolutt beste hvitløkspresse eller hvitløksmoser du kan finne. Den moser hvitløken langt bedre enn noen presse, og du får brukt alt fra hvitløken og slipper å pirke ut rester slik du må med en vanlig presse. Når den skal vaskes er det bare å holde den under springen så blir den ren. I tillegg til hvitløk kan den mose chili, ingefær og annet. Denne blir du garantert glad i.

Garlictwister
Butikk: På Kjøkkenet

Glem søl på fredager

Her er løsningen for alle som liker myke lefser til taco eller bruker wraps som et lurt lunchtilbud i huset. En wrap-holder som gjør at du kan fylle lefsen breddfull med begge hender, og sette den fra deg om du trenger en pause eller noe å drikke.
Og du trenger ikke å begrense det til huset. Denne er super til teltturen, picknicen, fisketuren og skituren. Og hvorfor ikke til barneselskpet, der barna selv velger hva de vil ha i?

Wrapholder

Butikk: Tilbords

Whiskey on the rocks

Kjøl ned disse steinene for å få – bokstavelig talt – whisky (eller annen drikke) on the rocks. Uten at drinken etterhvert vannes ut, som den vil gjøre med isbiter. Kan også varmes i ovnen dersom du vil holde en kopp te, glühwein eller lignende varm lengre. Har du kalde føtter, kanskje hive dem i skoene en stund før du skal ut? Bare husk å ta dem ut igjen, og vask dem før du putter dem i drinken.

Whiskey on the rocks
Butikk: Teknikmagasinet

Hangover?

Du har sikkert sett den i Donald; isposen som dukker opp etter store donaldkuler eller andre typer vondter som mer er et resultat av en sen bykveld dagen før. Denne søte isposen kan du få med forskjellige mønstre, fylle med isbiter og sette rett på stedet det gjør vondt. Kan og gjøre godt ved treningsverk, hovenhet og stekk. Eller kanskje en ekstra het sommerdag?

Ispose
Butikk: Søstrene Grene

Hands up

Frossen og litt engstelig? Den kan nok ikke gjøre mye for å forsvare deg, men kanskje bare det å ha en pistol i hånden gjør deg tryggere. Den gjør deg garantert varmere i hvert fall, denne lille varmepakken formet som en pistol.

Aktiver varmepakken ved å trykke på den lille metallrundingen. Da krystalliseres den og genererer varme i opptil tretti minutter. Håndvarmeren gir deg 55-60 graders varme i løpet av sekunder. Den inneholder en spesiell superkjølt saltoppløsning med en unik energilagring og frigjøringsevne. Det eneste du trenger å gjør for å «lade» denne opp igjen er å koke den til krystallene blir flytende.

Cirka 15 cm lang.
Håndvarmer
Butikk: Søstrene Grene

Tekst: Trine Sirnes
Foto hovedbilde: Shutterstock, Inc.

x