Rosa tullipanbukett
HjemmeLivsstilMat

Til deg Mamma!

«Da mødre ble til, var tanken ganske klar.
For mødre har noe i seg som ingen andre har.
De har en hånd som hjelper, de lytter & forstår.
De trøster deg gjerne, og blir når andre går.
Derfor har vi mødre, og dersom du spør meg;
Den BESTE mamma i verden, det er jo nettopp DEG!»

Søndag den 10. februar er det morsdag! La oss gjøre litt stas på alle de fantastiske mødrene der ute, her er tips til overraskelser din mor garantert vil sette pris på!

Klassikeren – blomster

En god gammel klassiker som aldri slår feil. Hva med en bukett nydelige roser? Eller en stor bukett med vårlige tulipaner? Hos Mestergrønn får du god hjelp og veiledning, oppbinding og gaveinnpakning, for å sette prikken over i-en på buketten. Husk at de også har levering på døren, så kan mor få en overraskelse rett hjem.

Gode minner

Finn frem gode minner fra familielivet, print dem ut og sett dem inn i et fotoalbum. Med dagens teknologi er det sjeldent man sitter med et fysisk bilde foran seg, noe som gjør gaven desto mer spesiell. Vil man ta ideen enda et steg videre kan man gå sammen om å lage en «Scrapbook», der man kan lime inn bilder, dikt og minner i form av billetter til eventer dere har vært på eller lignende. La kreativiteten løpe fritt, dette blir en hyggelig overraskelse til mor. Hjelp til å finne den perfekte scrapbook får du hos Panduro i Torvbyen.

Morsdagsgavetips

Noe fra gullsmeden

Lite slår gull og diamanter, men det finnes også nydelige smykker i sølv og emalje som mor vil sette pris på. Hva med et hjertesmykke som et symbol på deres kjærlighet til mamma? Eller skjem henne bort og la hun velge seg en nydelig ring, et armbånd eller kanskje en flott nål? Gaven blir personlig ved inngravering, alt dette får du hjelp til hos en av de 3 gullsmedene på senteret.

En avslappet søndagsmiddag

La mor senke skuldrene og disk opp med et godt måltid nå på søndag. Du finner gode råvarer til hva enn du måtte ønske å lage hos Coop Mega på senteret. Involver hele familien og la dem hjelpe til med innkjøp, tilbereding og den gode stemningen. La gjerne de minste i huset lage et koselig kort til mor som kan settes på bordet. Det enkle er ofte det beste, nyt dagen sammen og gjør litt ekstra stas på mors uvurderlige rolle i familien.


Skrevet av: Karuna Fagerstrøm

x