Tone Damli, Vero Modas nye ansikt
Mote

Tone Damli blir VERO MODA sitt nye ansikt

I løpet av de siste 30 årene har VERO MODA blitt en internasjonal suksesshistorie innen moteverden. Idag er VERO MODA ikke kun en global motefavoritt, men også et internasjonalt merke som anerkjennes for den unike måten å plukke opp – og tilpasse seg det stadig skiftende trendbildet.

The spirit of the Vero Moda girl

Tone Damli blir ambassadør for “The spirit of the Vero Moda girl” hvor hun representerer det nye imaget til VERO MODA.

«Utgangspunktet for samarbeidet med Tone var å skape et uttrykk for hva VERO MODA-jenta representerer i Norge. Vi ønsker å fokusere på det moderne, feminine og trendy. Tones stil og personlighet reflekterer et skandinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappende og minimalistiske» forklarer Rebecca Wohl, på PR i Bestseller Norge.

Tone Damli, Vero Modas nye ansikt

Tone Damli, Vero Modas nye ansikt

Storslått feiring

Tone vil være VERO MODA sitt ansikt utad i perioden oktober 2017 til mars 2018.

Samarbeidet lanseres torsdag 12. oktober, med en storslått feiring, for å hylle  VERO MODAS 30 årslange reise i motebildet. Dette blir en dag med mye morro i butikkene; musikk, servering, flotte tilbud og ikke minst lanseringen av Tones garderobe favoritter!

«Sammen med VERO MODA har jeg satt sammen et utvalg nøkkelplagg for denne sesongen. Mine favoritter består av deilige ullgensere og jakker av god kvalitet, flotte festkjoler og et utvalg trendy produkter som gjør det enkelt å «piffe» opp garderoben», forteller Tone.

Velkommen til oss i VERO MODA TORVBYEN torsdag 12. oktober kl 09!

Tone Damli, Vero Modas nye ansikt

Skrevet av: 
Lene Sørensen
Butikksjef Vero Moda Torvbyen

Lene Sørensen

Lene Sørensen

LagreLagre

LagreLagre

x