Tone Damli
Mote

Tone Damli sine vårfavoritter hos VERO MODA

Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA. Artisten er ansikt utad for den nye vårkolleksjonen og har igjen valgt ut sine favoritter fra årets kolleksjon.

VERO MODA startet sitt samarbeide med Tone Damli i oktober ifjor, samtidig feiret de sitt  30 års jubileum med en storslått feiring for å markere deres 30 års lange reise i motebildet. Utgangspunktet for samarbeidet med Tone var å skape et uttrykk for hva VERO MODA-jenta representerer i Norge. «Vi ønsker å fokusere på det moderne, feminine og trendy. Tones stil og personlighet reflekterer et skandinavisk uttrykk mellom det selvsikre, avslappende og minimalistiske». Da var det høstkolleksjonen Tone representerte, med deilige ullgensere og jakker av god kvalitet, samt festkjoler og andre trendy produkter. Denne gangen er det som nevnt over vårkolleksjonen som står for tur, som består av kjoler og sett i trendy print, sterke farGer og trendy snitt.

TONES FAVORITTER

«Denne kolleksjonen er proppfull av nydelige plagg, både det romantiske og det stramme. Eg har mange favorittar, men om eg skal trekke fram noken er det gule settet med skjørt og bluse ein vinnar. Dette kan brukast på sommerparty og bryllup, men ein kan og bryte det opp-bruke blusen og skjørtet for seg sjølv. Eg ville styla skjørtet med ein enkel kvit t-skjorte, og blusen med ein kul jeans. Eg er og ekstremt begeistra for den blomstrete pysjen – så fresht og fint. Den prikkete skjorta er og heilt rå, den gledar eg meg slik til kjem i butikk»

VERO MODA

Samarbeidet med Tone Damli gjenspeiler «The spirit of the Vero Moda Girl» hvor Vero Moda ønsker å få kvinner til å føle seg flotte og selvsikre, uansett anledning og humør. Tone forklarer kort og godt hvordan dette belyser årets kolleksjon-»Ein skal kle seg i det ein føler seg vel i». Videre utdyper hun hva hennes «go-to» antrekk for våren er:

«Ein fresh bluse eller skjorte. Dette er et plagg ein kan bruke til så mykje, style opp og ned, til bukser, skjørt eller shorts. Eg går også ofte for ein fin, florlett sommarkjole. Eg kan like gjerne gå i kjole ein mandag som lørdag. Eg kler meg etter dagsform»

   

Denner gangen er bildene tatt ev Truls Qvale. Målet var å skape en varm vårfølelse i bildene med leken lyssetting og klare farger. Både uttrykk i bildene og utvalget fra årets vårkolleksjon er satt sammen av Tone og VERO MODA.


Skrevet av: Lene Sørensen hos Vero Moda Torvbyen

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x