BordetDuppedingserFreddanHverdan

Utebelysning til sene sommerkvelder

Det er lite som slår en rolig kveld på verandaen eller i hagen etter en lang dag på jobb eller en het dag på stranda. Det er også lite som skal til for å gjøre det superkoselig. Tenn opp lys ved hjelp av enten ild eller batteri.  Uansett kilde skaper det fantastisk stemning.

Les også: Ut på tur med huset på ryggen

Til kosekvelder

Kosen ved å sitte i en hyggelig verandrakrok med en god bok og et levende lys som danser i en vakker lykt er uslåelig. Natten kan bli så lang og mørk den bare vil med lys som pynter opp og skaper hygge. Tenn opp både kubbelys og led-lykter. Har du lys med sitronduft holder du myggen på avstand også.

 

1. Ingunn Lykt, kr. 229,- //2. Lykt Holger Medium, kr. 299,- (Finnes i tre forskjellige størrelser) //3. Deco LED-lysslynge Normal/Klar, kr. 299,- // 4. Aleksia Lykt, kr. 199,90 // 5. Lykt Inda, kr. 399,- //6. Lompoc Lyslykt, kr. 129,90

Les også: Aloha, Hawaii-skjorter

 

Til sommerfesten

Til sommerfesten er det lov å slå seg litt løs med tropiske farger. Ikke minst blir vil aldri lei høye palmer og rosa flamingoer. Hengende lyspærer med solceller kommer i flere farger og tenner seg selv ved skumring. Både smarte og kule!

1. Hengende pære med solceller, kr. 19,90 (finnes i flere farger) //2. Dekorlampe Flamingo, kr. 149,- // 3. Dekorlampe Palme, kr. 149,- // 4. Dekorlampe Kaktus, kr 149,- // 5. Deco LED-lysslynge, kr. 299,-

 

Nille har også masse fine lykter og lyslenker til en fornuftig pris. Ta turen innom!


Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen.

x