Grillutstyret som trengs for å briljere ved grillen
DuppedingserHjemme

Utstyret som trengs for å briljere

Sommervarmen er allerede her og grillsesongen er for lengst i gang. På terrasser og verandaer over vårt langstrakte land, finner mannfolka frem sine grillkunster. Med ølen i den ene handa og stekespaden i den andre, trylles det frem de lekreste retter. Grilling er blitt mennenes territorie og som det pleier når mannen går helhjertet inn i noe, er han opptatt av skikkelig verktøy og utstyr. For hvis noe går «gæernt», så er det utstyret som er for dårlig…

Men hva trengs av utstyr til en skikkelig grillings?

«Som en mann føler jeg at kullgrill er «the way to go» når jeg skal grille. Gassgrill er liksom «stressgrillen», og selvom resultatet blir mye det samme, er det ikke helt den riktige nostalgien med gass», sier min samboer Lars.

Hos Clas Ohlson i Torvbyen finnes det meste av det du trenger til grillinga.

Grillutstyr

  1. Trenger du selve grillen har de flere å velge i.
  2. Det er også viktig med en god fjøl. Den er fin å ha når kjøttet er ferdig og du trenger et sted å la maten hvile før du skjærer det opp. Dette  er en fin fjøl å bruke da saften fra kjøttet renner ned i kanten istedenfor utover hele bordet. Kanskje må du skjære for å sjekke om kjøttet er helt gjennomstekt også.
  3. Til det trenger du også en skarp kniv. Allroundkniven fra Clas Ohlson kan brukes til nesten alt. Det er en veldig god kniv med godt grep til en veldig hyggelig pris. Her i huset bruker vi de til nesten alt. Skjære kjøtt, kutte grønnsaker og frukt. Dessuten finns den alltid i en morsom variant også.
  4. Så må man ha en skikkelig grillsett. Jo større hvor bedre. For er man en mann så skal utstyret vært så stort og robust som mulig. Stort metall og helst svart, slik som disse fra weber.
  5. Til slutt er det viktig å rydde opp etter seg. Ekte menn rydder opp etter seg selv. Hvis du vil at grillen din skal leve lenger, så er det også viktig å nettopp rengjøre den etter bruk. Da trenger man en praktisk grillbørste til å børste av skitten mens risten fortsatt er varm. Så er grillen klar til neste gang.

 

Grillustyr fra Clas Ohlson

Grillustyr fra Clas Ohlson

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x