valentines gavetips
Livsstil

Valentinesgavetips

Jeg elsker deg, I love you, ich liebe dich, je t’aime og ti amo! Kjærligheten har mange språk, og hvordan kan man vise kjærligheten gjennom en gave? Her kommer noen tips for gave til valentinsdagen.

Efva Attling smykker

Pencez De Moy

Mange tenker at smykker for valentinsdagen bør være et hjerte eller lignende, men hva med smykker hvor designet gir kjærlighetsbudskapet. Smykkene til Efva Attling er blant annet et veldig godt eksempel på dette. Her finnes det blant annet tre smykker. Pencez De Moy som betyr «tenk på meg» på gammelfransk, love knot med baktanken om å holde hverandre godt sammen og twosome hvor tanken er to forskjellige personligheter som utfyller hverandre.

Georg jensen smykker

Kjærligheten ligger i hjertet

Som nevnt over, hjerter er nok det mest klassiske man kan gi når man feirer kjærlighetens dag. Det absolutt klassiske er gullhjerter, men de siste årene har det kommet flere moderne varianter av hjerter til å ha rundt halsen. Georg Jensen har blant annet tre forskjellige modeller hvor hjertet har blitt modernisert. Blant annet smykket til høyre på bilde som heter «hidden heart».

Diamanter

Diamanter er nok det som aldri slår feil. Og det er nok flere som får en diamantring på valentinsdagen, om det er en gave eller frieri. Det finnes jo flere forskjellige diamantringer, klassiske enstens ringer, allianseringer og ringer med flere diamanter. Når man tenker på diamantringer og valentinsdag har Ole Lynggaard Copenhagen en flott ring som kalles Love Band. Den kommer i flere forskjellige varianter. Om man ønsker den i rosé gull, gult gull eller hvitt gull så finnes den i det.

 klokker valentines gavetips

For mannen

Mannen skal så klart ikke glemmes på valentinsdagen. Det finnes et hav av gaver å velge mellom, men hva med en litt personlig gave? Klokke er nesten mannen sitt eneste smykke og det finnes hundrevis av alternativer. Men for å gjøre en slik gave litt mer personlig finnes det også muligheter for å gravere på noen klokker. Dette gjør valentinsgaven ekstra hyggelig. Mitt tips er å velge en enkel og klassisk modell som går til alt. Certina og Tissot har blant annet tidløse klokker hvor det er mulighet til å gravere noe personlig på baklokket.


Skrevet av: Jens-Didrik Klüwer Bakken,
hos Gullsmed Truls Ambjørnsen i Torvbyen

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x