JåleriMote

Vårens hårtrender!

Aldri før har trendene vært så fleksible som for våren 2017!
Det handler ikke lenger om kopier fra tidligere tidsepoker, en spesiell klipp eller en type fargeteknikk. Individuell stil og personlighet skal avspeiles i klipp, fargeinnsetninger og hår produkter. 

DET MASKULINE

Gutta er i fokus som aldri før. Skjegg, kombinert med korte velklipte frisyrer, lengder på toppen og skin-fade teknikker, preger motebildet. Bølger og naturlige «looks» er også trender vi ser blant gutta. Skjeggsjampo, oljer og kremer selges som aldri før og barbertrenden dukker opp både som egne konseptsalonger eller som små avdelinger i eksisterende frisørsalonger.

DET FEMININE

Myke linjer og naturlige stylinger sees på catwalkene. Luggen forsøker å ta en posisjon, det samme gjør de korte, feminine frisyrene, men trenden med bølger, lengder, blankhet og soft-styling blir å se i motebildet en stund fremover.

Fargeteknikkene varierer fra myke bayalage-teknikker i brune, varme toner til blonde varianter med innslag av pastell, fra aprikos-babypink til turkise varianter. «Contouring» som vi har sett på make-up fronten har flyttet seg til hårfarging.

STYLING

Over hele verden har det poppet opp blow-dry barer og styling stasjoner de siste årene. Bruk av varmeverktøy, opprullingsteknikker og oppsett er noe kunder ofte ikke mestrer selv, så nå bestilles det make-overs og stylinger som aldri før!

Er lommeboken smal, så husk det finnes mange gode lærlinger som ofte har fine priser og god tid 😉

 

Skrevet av: Pia Aarsten, Touch Skin Tonic

x