vesketrender 2019
MoteMust haves

Vesketrender 2019

Kalenderen viser vår. Etterlengtede solstråler varmer vinterbleke kinn og det er på tide og legge bort støvler og ullkåper. I butikkvinduene er vinterens trender for lengst byttet ut med vårens nyheter. Sesongens vesketrend bærer preg av friske farger, frynser, dyreprint og det transparente.

Vi tar en titt på årets hotteste vesketrender.

Transparente vesker

Ja, du leste riktig. Denne vesken er ikke for den blyge. Transparente vesker kom inn i motebildet i 2018 og følger oss inn i 2019. Her kan du velge blant skuldervesker, håndvesker, rumpetasker og bagger med ulike detaljer og farger. En transparent veske med sorte reimer i stil til antrekket? Eller kanskje freshe, sterke farger for selve prikken over i´en?

Les også: Sminketips til vinterblek hud

Bohem med frynser

Vesker med frynser er mye å se i motebildet for tiden. Gjerne i naturfarger men også i farger og ulike print, og ofte som små detaljer på håndvesker i sterke farger.

Om du ønsker å ta stilen helt ut så match gjerne med en jakke med frynser i beige naturtoner. Naturfarger er nemlig veldig trendy denne sesongen.

Les også: Fargene som vil prege 2019

Dyrisk print

Hva spriter vel ikke opp antrekket som dyreprint i utallige fargekombinasjoner? Å style plagg i forskjellige print er nemlig HOT. Gå for farger. Dyreprint er i vinden i år og det finnes både på vesker, sandaler, skjerf, skjorter, bluser, støvler og sko i alt fra slange, tiger til leopard.

Rumpetaska er tilbake for fullt

Elsket og hatet står 80´tallsfavoritten like sterkt i 2019. Rumpetaska kan styles forskjellig og er dermed hakket mer praktisk enn andre vesker. Gå gjerne for en sporty variant i neon eller en mer luksuriøs utgave i skinn. Det finnes en for enhver smak.

The man bag

Nå kan heller ikke menn lure seg unna vesketrenden. Den såkalte ”manneveska” står sterkt i motebildet denne sesongen og helst som liten og sporty i sterke farger. Den kan henge rundt halsen eller skrått over brystet.

Les også: Tøffe vårjakker for menn

Håndveska

–      skal helst være stor, posete og bæres under armen denne sesongen. Igjen ser vi både farger, dyreprint og frynser.

Vesketrender 2019

2019 kan rett og slett beskrives med ett ord; fargerikt!

  1. Liten ryggsekk med frynser – H&M, 299,-
  2. Bøtteveske – H&M, 199,-
  3. Liten skulderveske – H&M, 199,-
  4. Liten skulderveske – H&M, 159,-
  5. Transparent shopping veske – Vero Moda, 349,95,-
  6. Preget midjeveske – H&M, 399,-

 


Skrevet av: Celine Strand Zürcher
Kilder:

x