Will I be my valentine?
LivsstilPleie

Will I be my Valentine?

Er det februar allerede?! Rundt omkring deg blir butikkene fylt opp med røde roser, hjerter, små, søte bamser, you name it. Valentinsdagen er en amerikansk tradisjon som Norge har adoptert og tatt kjært til seg gjennom årenes løp, dagen da alle hjerter gleder seg og kjærligheten blomstrer.

Men hva med alle oss som ikke har noen spesielle å dele denne dagen med? Hva bør vi gjøre for å overleve de 24 timene den 14. februar da tilsynelatende alle har en annen ved sin side?

Et godt tips er å la dagen handle om deg selv

Å prioritere seg selv er noe man fort kan glemme i en hektisk hverdag. Derfor er nettopp valentinsdagen en ypperlig sjanse til å sette fokus på deg! Hva kan du gjøre for å skape den beste dagen kun for din egen del?

Noe jeg personlig elsker å gjøre er å gi meg selv en god «spadag» hjemmefra. Ta en ansiktsmaske, bruk den litt for dyre, men deilige kroppsskrubben du har gjemt bakerst i skapet til en spesiell anledning og ta et langt og avslappende bad med masse bobler.

Les også: Riktig ansiktskrem til tørr vinterhud

Unn deg litt «Me Time»

Sett av noen timer denne dagen til å gjøre ting du virkelig har lyst til å gjøre. Det kan være alt fra å faktisk sette seg ned å lese den gode boken med en rykende kopp te eller kaffe.

Eller kanskje du har utsatt dine kreative evner på bekostning av å få jobb og livet generelt til å stemme overens i timeplanen?

Livet består av mer enn kun forpliktelser, kjenn etter om det er noe du virkelig har hatt lyst til å gjøre og bare gjør det. Mal, gå deg en lang og forfriskende tur, sett deg på en kafé og nyt bylivet eller unn deg et godt måltid med noe godt i glasset.

Les også: Elsk din foundation

Avtal en venninne date

valentines day

Hvis du likevel ikke vil være helt alene har du sikkert en god venninne eller to som er i samme situasjon som deg selv.

Ring dem, avtal den lunsjen dere har utsatt i månedsvis og hygg dere i hverandres selskap. Gode venner er vel så viktige å ta vare på som en kjæreste, men noe man dessverre sjeldnere og sjeldnere får tid til å prioritere. Le, del hemmeligheter og nyt singellivet sammen.

Og husk; dagen etter er all den gode valentinssjokoladen på halv pris. Mmm.

Valentines produkter

  1. Camilla Phil Annsiktsmaske – Vita
  2. Pure Clay Glow mask loreal – Vita
  3. Frame Håndklær – Kid
  4. Camilla Morgenkåpe – Cubus
  5. Rituals of Yalda – Rituals
  6. Shea Butter hair mask – The Body Shop
  7. Kaffe – Kremmerhuset
  8. Te – Kremmerhuset
  9. Cappuccinokuler – Kremmerhuset
  10. Sugar Bodyscrub J.Lulur – Vita

 


Skrevet av: Karuna Fagerstrøm

x